Op 20 september is de single “Rejoice”, gezongen door singer-songwriter Nathanja Mulder en geschreven door Anco Pruiksma, gelanceerd op Spotify en Youtube. De single werd opgenomen bij Studio Martin Sterken in Valthermond en is te beluisteren op Spotify onder Nathanja Rejoice.
Het is voor Nathanja de eerste keer dat zij een single uitbrengt op spotify. Maar ook de eerste keer dat ze een lied inzong die ze niet zelf geschreven heeft. Anco Pruiksma, een singer-songwriter, benaderde Nathanja met de vraag of ze het lied wilde opnemen. Een lied waarmee hij mensen wil bemoedigen in een tijd die door velen als moeilijk ervaren wordt. Een doel die Nathanja met haar hart onderschrijft.
Het mag dan wel de eerste keer zijn dat Nathanja een single uitbrengt. Maar geheel onbekend is ze niet als singer- songwriter in het christelijke wereldje. Met name in Oost-Groningen.
In 2012 bracht zij al haar demo cd ‘Come to Me’ uit met daarop zes eigen geschreven nummers. Hetgeen o.a. leidde tot optredens op diverse vrouwenochtenden, medewerking aan kerkdiensten en speciale diensten in penitentiaire inrichtingen.
De CD is met recht een streekproduct te noemen.
Nathanja is geboren in Stadskanaal en is woonachtig in Oldambt. De coverfoto werd gemaakt door beginnend talent Esther Heis uit Vledderveen, Anco Pruiksma is woonachtig in Sellingen en de studio van Martin Sterken is gevestigd in Valthermond.
Met dank aan: Benelux Entertainment

Het bericht Nathanja – Rejoice verscheen eerst op Lucky Joe Magazine.

error: Content is protected !!
X
         

Nu op Alfa Radio: