Mary van Baal - Wat mijn oma altijd zei - nederlandstalige artiesten - radio luisteren - radio via internet - radio luisteren fm - radio fm - internet radio luisteren - radio zenders - internet radio app - radio online - internet radio - alfa radio

Bekijk ook onze spotify playlist
Bekijk ook onze promoschijven hier

Mary van Baal zingt autobiografische nummers. Dus liedjes die met haar leven te maken hebben.
Zo heeft Gert Ekkelboom nu voor haar het liedje geschreven “Wat mijn oma altijd zei 

Dit nieuwste nummer gaat over haar oma, die in moeilijke tijden altijd wijze raad gaf. Meestal gebruikte ze het gezegde ‘ieder huisje heeft zijn kruisje’. Oma was de steun en toeverlaat van Mary en zij was daar dan ook dikwijls te vinden. 

Nu haar oma niet meer leeft, denkt Mary in moeilijke tijden nog vaak aan haar wijze woorden. 

Ze put daar weer kracht uit om verder te kunnen. 

Mary van Baal geboren in Doetinchem in het jaar 1960, groeit niet op bij haar biologische ouders maar in een pleeggezin. Haar leven gaat niet altijd over rozen en kent vele up’s en down’s. Toch weet zij zich staande te houden in moeilijke tijden. In 1982 trouwt zij met Ed, haar man. Mary had gelijk een hele goede band met de moeder van haar pleegmoeder, die ze dan ook vaak bezocht.
De wijze raad die deze speciale vrouw, die ze oma mocht noemen, haar altijd gaf neemt ze nog altijd mee in haar leven. Dat bracht haar ook op het idee om een nummer te laten schrijven over dat ene gezegde dat haar altijd is bijgebleven. 

Mary staat bekend om haar nummers die zij zingt vanuit haar hart. 

Met dank aan: Willem de Bie

Het bericht Mary van Baal – Wat mijn oma altijd zei verscheen eerst op Stichting Lucky Joe.

error: Alfa Radio NL